Grootan Valtakunta

bq). Groota ei ole mitään muuta kuin varjo menneestä Vorsasta. Raunioille koottu uusi sivistys joka on kuin laittaisi sidetarpeita ruton peittämiseksi. – Alhons Aravas

Groota (Entinen Vorsa) on valtakunta Aerithin “Ala-Maat” maanosassa sijaitseva valtakunta. Sen on kaikista läntisin yhtenäinen valtakunta eteläisen rajanaapurinsa kanssa. Siitä edemmäs on Karua metsäylänköä jossa on lukuisia kyliä ja kaupunkivaltioita. Groota on monarkia jota hallitsee Grootan kaupungissa samanniminen hallitsijasuku joka aikanaan nimitettiin maan johtoon lännen velhojen “Varjelevat” suurjärjestön toimesta. Sen väkiluku on noin 200 000 asukasta joista suurin osa on Vorsan druidi kansojen ja läntisen … Siirtolaisten jälkeläisiä. Sen suurimmat kaupungit ovat…. . Sen rajanaapureita ovat….

Historia

Suuri Korjuu

199 vuotta sitten Nykyajasta Grootan maa oli nimeltään Vorsan Valtakunta, jota asuttivat pääasiassa Ihmisdruidit ja Suuresta Valkeasta Pohjoisesta loikanneet valaistuneet. Valtakunta oli omavarainen ja hallitsi lähialueen kaupunkivaltioita jotka pääosin olivat druidistisia uskonnoltaan ja magialtaan. Druidien harjoittamaa magiaa pidetään kaikista eheimpänä ja voimakkaimpana. Druidit olivat pohjoisen valkean kehdon tavoin tasapainon vartijoita ja säännöstelivät taikuutta ja tuhosivat maailmaa korruptoivia ilmiöitä.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet samaa mieltä tästä politiikasta. Itään aikanaan paenneet/karkoitetut “Tahriintuneiden” leimaa kantaneet mystikot ja ns. Ydintaikuutta harjoittaneet velhot nousivat pikkuhiljaa korkeatasoiseksi sivilisaatioksi jollaista ei oltu ennen nähty. He edustivat kaikkea sitä mitä druidit intohimoisesti vastustivat. Vorsan ja … Välit olivat olleet jännittyneet jo kauan aikaa kunnes Suur-Vartija … Luotsaamat sissijoukot hyökkäsivät heidän paakaupunkinsa isoimpaan linnoituksen. Se oli ydintaikuuden tutkimuksen suurin laitos ja siellä sijaitsi kuuluisa manaydin jota tutkivat velhot olivat rakentaneet jo monen monta vuotta. Sissijoukot pääsivät puolustuksen läpi ja kohtasivat lopulta arkkimaagi Wazeare-Tawav Pakranin. Taistelun seurauksena Pakran joutui kosketuksiin raa’an Manan kanssa ja muuntautui demoniksi. Samalla myös kyseinen manaydin tuhoutui kammottavalla voimalla joka saastutti pääkaupungin ja sen lähiympäristön. Räjähdys toimi kuin biologinen ase. Mitään varsinaisia tuhon merkkejä ei ollut mutta eläviin olioihin se vaikutti katalasti . Moni kaupungin asukas muuttui “Saastuneeksi” katastrofin seurauksena ja ympäristö koki hurjia mullistuksia sen takia.

Tapausta ei pystytty tutkimaan moneen viikkoon koska linnoituksen ympäristö oli manasäteilyn peitossa. Sillä välin Vorsa aloitti mittavan operaation alueen pelastamiseksi johon osallistui satoja druideja. He kuitenkin tunkeutuivat … alueelle ilman lupia joka aiheutti pahoja selkkauksia. Druidit vaativat päästä avustamaan mutta Maagit kieltäytyivät. Viimeistään kun arkkimaagin demonisoitunut nykymuoto hyökkäsi oman armeijansa kanssa linnoituksesta ja julisti druidien osallisuuden hänen muutokseensa ja mahtavien voimiensa saamiseen, oli sota syttynyt.

Sodn julistuksen jälkeen

Grootan Valtakunta

The Adventures of a Druid Girl chi_hiita